Etusivu

MIES, ÄLÄ SIEDÄ KÄPÄLÖINTIÄ

Keskustelen miespuolisen ystäväni kanssa viimeksi kokemastani käpälöinnistä baarissa. Hän on selvästi pahoillaan. Mikä joitakin miehiä vaivaa, ystäväni tokaisee turhautuneena. Keskustelu kuitenkin siirtyy siihen, onko hän kokenut vastaavaa naisten toimesta.

Toki on.

Viimeisimmät artikkelit

”VÄLILLÄ MIETIN, MIKSI JUURI MINÄ SAIRASTUIN SYÖPÄÄN”

TEKSTI MARI JÄNTTI          KUVAT KATI KYYRÖNEN – Tästä on vaikeaa puhua, Milla, 23, kertoo ja pyyhkii kyyneliään. Milla oli kavereidensa kanssa ulkomailla vuonna 2014 joulukuussa, kun hänelle tuli kasvohalvaus. Suomessa Millan halvausta tutkittiin, mutta syytä sille ei löydetty. Parin kuukauden päästä Milla löysi korvansa takaa kaksi pattia. Patit kuvattiin ja niistä otettiin koepaloja. Millalla todettiin … Jatka artikkeliin ”VÄLILLÄ MIETIN, MIKSI JUURI MINÄ SAIRASTUIN SYÖPÄÄN”

HYVÄÄ LOPPUELÄMÄÄ

  TEKSTI SOFIA HÄNNINEN          KUVA PIXABAY Aamu on pimeä, kun saavun Intiössö sijaitsevaan hoitokotiin Venla-osastolle. Pari päivää aikaisemmin kuulin sattumalta eräässä kaupassa, kun mummoporukka päivitteli sitä, ettei nuorena ikinä tajunnut miten mukavaa on olla vanha. Vanhuuttakin on monenlaista. Kaikki eivät välttämättä pärjää enää yksin, esimerkiksi sairauden takia. Yhdenlaista vanhuutta olenkin tullut … Jatka artikkeliin HYVÄÄ LOPPUELÄMÄÄ

MITÄ JOS ANTIBIOOTTIEN TEHO LOPPUU?

TEKSTI EMMA HINKULA          KUVA PIXABAY Sinulla on pitkittynyt flunssa, menet lääkärille ja saat antibioottikuurin. Sinulla on virtsatietulehdus ja syöt antibiootteja, mutta jätät kuurin kesken, kun oireet loppuvat. Epäilet korvatulehdusta ja löydät kaapistasi kesken jääneen antibioottikuurin ja päätät syödä sen. Kuulostaako tutulta? Jos kuulostaa suosittelen, että teet muutoksen.

IRANISTA INHIMILLISYYTEEN

TEKSTI EMMA HINKULA          KUVAT PIXABAY Kolme vuotta sitten 19-vuotias Samir saapui yksin Suomeen. Mies lähti matkaan Iranista yhdessä perheensä kanssa, mukana oli myös iso joukko muita pakolaisia. Turkin rajalla heitä oli vastassa iranilaisia sotilaita, jotka alkoivat ampua heitä kohti. Tilanne oli kaoottinen, ihmiset lähtivät juoksemaan eri suuntiin, ja Samir lähti salakuljettajien … Jatka artikkeliin IRANISTA INHIMILLISYYTEEN

More Posts